resipi, petua masakan, culinary, gastronomy,nutrition,kesihatan
(pengetahuan / bertukar pandangan dalam bidang gastronomy,culinary arts, food tecnology, food service n etc....)
ambil sebiji bola tenis dan cuba genggam kuat2.lakukan sebanyak 70kali dalam tempoh seminit.jika anda lakukan pada kadar yang sama selama 24...
Sunday, June 5, 2016
Air tangan seorang IBU, RENDANG BERKUAH dimasak dengan menggunakan santan yang diperah daripada kelapa parut yang segar. Selain itu cili dan rempah yang diadun khas untuk mencipta aroma rendang yang sebenar dan penggunaan bahan tempatan yang mudah ditemui seperti daun kunyit,serai,halia,kunyit dan lengkuas yang mempunyai nilai perubatan traditional.
Untuk diet yang seimbang RENDANG BERKUAH sesuai dimakan bersama kentang putar yang juga diputar khas Dari kentang yang segar.
UNTUK TEMPAHAN SET RENDANG BERKUAH bersama KENTANG PUTAR (RM30),
Hubungi MISS JANE MARYAM 0162426786